Mai multe detalii

Incuietoare inteligenta Hotel

 

Încuietorile inteligente folosite în industria hotelieră sunt adesea personalizate și adaptate la nevoile specifice ale fiecărui hotel.

 Acestea oferă avantaje atât pentru oaspeți, cât și pentru hoteluri, prin îmbunătățirea securității, comodității și eficienței operaționale.

Utilizarea unei încuietori inteligente în industria hotelieră aduce numeroase avantaje atât pentru hoteluri, cât și pentru oaspeți. Iată câteva dintre aceste avantaje:

Siguranța sporită: Incuietoarea inteligenta oferă o securitate crescută folosind tehnologii de criptare și sisteme de autentificare pentru a preveni accesul neautorizat. În plus, capacitatea de a dezactiva rapid cheile digitale la check-out elimină riscul utilizării neautorizate a cheilor sau cardurilor.

Flexibilitate: Personalul hotelului poate programa și administra accesul în timp real, oferind flexibilitate pentru oaspeți. De exemplu, un oaspete poate primi acces la camera sa imediat la sosire prin programarea unui card, sau poate primi un cod de acces de la distanta prin email sau sms .

Monitorizare ușoară: Încuietoarea inteligenta înregistrează toate deschiderile, ceea ce poate fi util pentru investigarea incidentelor sau pentru a demonstra că oaspeții au avut acces la camerele lor.

Notificări și alerte: Atât oaspeții, cât și personalul hotelului pot primi notificări și alerte prin intermediul aplicației sau a sistemului, cum ar fi atunci când ușa rămâne deschisă sau atunci când bateria yalei este descărcată..

Integrare cu alte sisteme: Poate fi integrata cu alte sistemele de gestionare a proprietății (PMS) ale hotelului, ceea ce simplifică procesul de check-in și check-out.

 
Simplitate in utilizare

Incuietoarea inteligenta cu Wifi integrat se conecteaza direct la internet si ofera avantajul efectuarii unor operatiuni esentiale de la distanta, cum ar fi :

– Operatiuni de check-in si check-out;

– Deschiderea usii;

– Trimiterea unui cod de acces temporar sau permanent ;

– Citire istoric deschideri;

– Restrictionare acces.

Va punem la dispoziție un sistem de gestiune hotelieră cu utilizare pe PC si SMARTPHONE care permite gestionarea uneia sau mai multor locații și care dispune de toate funcționalitățile necesare pentru administrarea cu succes .